fbpx

WordPress support & underhåll

Support och Underhåll

När vi har lanserat din nya hemsida finns vi alltid tillgängliga, antingen via mail eller telefon. Vi bjuder alltid på 2 veckors support och underhåll av din nya hemsida efter att den är färdig.
 
Behöver du support och underhåll och din hemsida inte är byggd av oss? Vi hjälper dig!

Utbildning

Vi ordnar med dokumentation med text, bilder och video för att visa hur ni själva enkelt kan ta hand om er hemsida efter lansering av hemsidan.

Telefon & mailsupport

Behöver ni hjälp eller har någon fråga så är det bara att slå en signal eller skicka iväg ett mail. Jag nås enklast via mail och jobbar 09.00-17.00 på vardagar. 

Uppdateringar

Vi laddar ner och uppdaterar med de senaste uppdateringarna varje vecka för allt som är installerat på våra kunders hemsidor.

contact us, contact, call-4193637.jpg

Våra avtal

Att lansera en hemsida är bara början. Man behöver underhålla och uppdatera hemsidan kontinuerligt och många vill ofta också bygga ut och vidareutveckla sin hemsida. Därför erbjuder vi support och underhållsavtal.
 
Våra avtal är löpande månadsvis, fakturering sker månadsvis med start månaden efter uppstart med 1 månads uppsägning. I alla våra avtal finns vi tillgängligt för att svara på frågor, lösa problem och ge teknisk vägledning när det
behövs.

Avtal Basic

Vill man enbart ha uppdateringar och mindre ändringar så erbjuder vi vårt supportavtal Basic.
 
I avtalet ingår uppdatering av WordPress, plugins och mindre uppdateringar av innehåll efter dina behov. Nyutveckling ingår ej. Jetpack Scan Daily(värde 60:-) ingår.

Vad är Jetpack Scan Daily?

Jetpack Scan skyddar din webbplats från dåliga aktörer dygnet runt – med vår brandvägg för webbapplikationer (WAF) och automatisk skanning av skadlig programvara med ett klick.

Avtal Basic+

Många vill ofta bygga ut och vidareutveckla sin hemsida därför erbjuder vi vårt supportavtal Basic +.
 
I avtalet ingår uppdatering av WordPress och plugins, uppdatering av innehåll så som bilder och texter. 2-3 timmar varje månad jobbar vi för att fräscha upp designen, optimera laddningstider, bygga ut webbplatsen med fler sidor eller funktioner, strukturera om innehåll eller menyer och mobilanpassa efter dina behov. Jetpack Security (10GB) (värde 115:-/mån) ingår.

Vad är Jetpack Security (10GB)?

Inkluderar VaultPress Backup 10G B, Scan dagligen och Akismet Anti-spam.

Jetpack Security tillhandahåller lättanvänd, omfattande säkerhet för WordPress-webbplatser, inklusive säkerhetskopiering i realtid, en brandvägg för webbapplikationer, skanning av skadlig programvara och spamskydd.