fbpx

Google My Business – Bättre synlighet på Google

Synlighet på Google

Synlighet online för ett företag är idag ett måste. Google är den mest använda tjänsten för att hitta information, om allra minst företag i sin närhet.

För att synas på Google och konkurrera med alla andra företag, måste man som företag använda sig av alla Googles möjligheter för bättre synlighet.

Google My Business

Google My Business är en tjänst, som bland annat hjälper er att göra erat företag synligt på Google Maps. Men det ger er även synlighet i andra viktiga ögonblick, som era potentiella kunder har under sin dag. Då erat företag eventuellt även får en fysisk plats på Google, så kan lokaliserade sökningar få bra effekt för erat företag.

Till exempel: Om er kund befinner sig i Stockholm, Hötorget och söker efter en restaurang så kommer den lätt kunna se vilka restauranger som ligger närmast. Detta gäller endast de som har registrerat Google My Business för sin restaurang.

Google My Business är en tjänst som Google erbjuder kostnadsfritt. Den förhöjer synligheten för alla typer av företag och kan även användas utan en fysisk plats för erat företag.

Man kan med hjälp av Google My Business visa sina öppettider, kontaktuppgifter, länk till hemsida, adress och vägbeskrivning till företaget. Det öppnar även upp för interaktion med erat företag, via recensioner, frågor, foton från både erat företag och era kunder.
Behöver ni hjälp att komma igång med Google My Business, så hjälper vi er gärna.


Kontakta oss här